Chinese Jaarhoroscoop Aap 2018

de Aap 猴

De aap is het negende dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender.

Volgens de Chinese astrologie is iemand die onder het teken van de aap is geboren meestal vrolijk, vol energie en creatief. De aap heeft geen neiging tot het behouden of vergaren van zaken, is vrijgevig en heeft charme en gevoel voor humor. Apen kunnen diplomatiek overkomen omdat ze niet onvriendelijk willen zijn en daarom niet altijd een ander de waarheid zeggen. Apen verbergen hun emoties echter niet.

De aap kan goed problemen oplossen, waarbij hij goed luistert naar de ander. Soms kan de aap onredelijk zijn. Dan gebruikt hij al zijn vaardigheden om de hele wereld, inclusief zichzelf, ervan te overtuigen dat hij het juiste heeft gedaan.

Goede partners voor de aap zijn de Rat, de Os, de Tijger, het Konijn en de Draak. Afhankelijk van het karakter van de aap kan deze al dan niet goed overweg met de Slang. Een Hond kan lijden onder een relatie met een Aap; met de Geit en de Haan is het onzeker. De aap en het Varken hebben een wederzijdse bewondering voor elkaar.
Chinese Jaarhoroscoop Aap 2018

2017 was geen slecht jaar, er is schoonschip gemaakt op financieel gebied.
2018 staat voor de aap in het teken van de liefde.
Sociale contacten en nieuwe vriendschappen zullen een grote rol spelen in 2018.

Liefde en relaties in 2018:

Zoals gezegd, 2018 wordt een jaar vol liefde en nieuwe vriendschappen.
U voelt zich ontspannen en vrij en dat straalt u uit naar de buitenwereld.
Er dient zich een speciale gelegenheid aan waarbij u een bijzonder persoon zult ontmoeten. Laat u in uw soms wat naïeve enthousiasme niet misleiden, dit kan u veel verdriet en teleurstelling schelen.
Geniet van de aandacht die u krijgt en geef deze positieve energie ook af aan uw omgeving.
Voor apen met een vaste relatie is 2018 het perfecte jaar voor gezinsuitbreiding.
Voor de single aap zal dit jaar een jaar worden waarin er gescoord kan worden in de liefde. Intense liefdesrelaties zullen een groot deel van uw leven beheersen….
Ga hier niet te ver in op, er zijn ook nog vrienden die graag contact met u houden!

Financieel 2018:

Op financieel gebied is het tij eindelijk gekeerd. Na een onstuimige periode van onzekerheid en stress wat betreft uw financiële situatie, is alles eindelijk weer onder controle.
Om dit zo te houden moet wel bewust bezig blijven met uw uitgaven.
U voelt zich goed en positief en dat lokt vaak uit tot impulsieve uitgaven. Doe dit niet, want daar zult u achteraf spijt van krijgen..

Carrière 2018:

Op het gebied van werk zal 2018 niet een jaar zijn van veel verandering voor u.
U geniet van uw stabiele situatie en vind het allemaal wel best op het werk.
Let op..blijf wel gemotiveerd en productief want er zijn kapers op de kust…

2018 is een jaar waarin u zichzelf de tijd gunt om te genieten van elke dag, zowel op het werk als privé.
Halverwege het jaar kan het zo zijn dat u een promotie door de neus geboord wordt en uw collega hiermee wegloopt, laat u niet deprimeren hierover en geniet van alle dingen zoals ze zijn, uw tijd komt nog wel..

Persoonlijke ontwikkeling:

Omdat 2018 een positief jaar is voor de aap, grijpt u ook kansen die u het voorgaande jaar heeft laten schieten omdat uw hoofd er niet naar stond.
Denk daarbij aan een cursus die u graag wilt volgen of een rigoureuze verandering in uw interieur.
Doe dit niet aan het begin van 2018, u hebt een zwaar jaar achter de rug en het is belangrijk eerst even op adem te komen.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.