Chinese Jaarhoroscoop Paard 2018

het Paard 馬

Het paard is het zevende dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Paarden zijn volgens de Chinese astrologie: elegant, loyaal, intuïtief, vrijdenkend, populair, extravert en leergierig, maar ook tactloos, egocentrisch, onvoorspelbaar, onbevreesd en doof en blind zodra zij op een doel gefocust zijn. Het beste contact heeft het paard met de tijger, de hond en de geit (ook wel het schaap genoemd). Het minst kan hij overweg met de rat.
Chinese Jaarhoroscoop Paard 2018

Het paard staat in 2018 weer volledig zijn mannetje, dit in tegenstelling tot 2017.
Het paard was eind 2017 wat rustig en ingetogen, maar 2018 staat in het teken van geluk en vrolijkheid.

Liefde en relaties in 2018:

Het paard zal het komende jaar bezig worden gehouden met kinderen, denk aan gezinsuitbreiding of een kind dat uw aandacht trekt en waar uw liefde naar uit gaat.
Ook zal zich een nieuwe vriendschap aandienen en ervoor zorgen dat u een kijkje neemt in een voor u nog onbekende wereld, wees niet bang, dit zal uw verbeeldingswereld verrijken en een aanwinst voor uw gehele leefsituatie zijn.

Financiën in 2018:

Nog altijd is het verstandig om ook in 2018 niet teveel te gaan speculeren, een gokje wagen kan, maar tart het lot niet teveel anders kan het lot zich tegen u keren.
Uw financiële situatie geeft u de mogelijkheid een investering te doen welke op lange termijn zeer gunstig uit kan pakken.

Carrière in 2018:

Hoewel u van nature de drang heeft om snel te presteren en daar snel voor te worden beloond, is het voor het paard van belang wel in de gaten te houden dat dit niet zo werkt.
U moet zich volledig inzetten en geduld hebben.
Tegen het einde van het jaar zal zich een kans voordoen op het werk, benut deze kans en wees geduldig.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

Het paard heeft het afgelopen jaar flink wat tijd aan uiterlijke verzorging besteed, u voelt u fit en u straalt uit dat u zowel fysiek als mentaal sterker bent dan ooit.
2018 is het jaar voor het paard om die vervelende verslavingen aan de kant te zetten, dit heeft de meeste kans van slagen rond april.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.