Chinese Jaarhoroscoop Rat 2018

de Rat 鼠

De rat of muis is het eerste dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Ratten zouden goed overweg kunnen met apen , draken en ossen, maar slecht met paarden .

Volgens Chinese folklore zijn mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren: charmant, economisch, efficiënt, diplomatiek, ondernemend, ambitieus, flexibel, welbespraakt maar ook huichelachtig, laf, opportunistisch, verkwistend en op eigen materieel gewin uit.

Ratten zijn in bepaalde landen een symbool van geluk en voorspoed doordat ze zich aan veel omstandigheden kunnen aanpassen. Ratten zijn slim, vooral waar het hun eigen overleving betreft.
Chinese Jaarhoroscoop Rat 2018

Ook dit jaar staat in het teken van ingrijpende veranderingen, niet zo sterk als afgelopen jaren maar toch wel degelijk belangrijk.
U weet inmiddels om te gaan met dit soort veranderingen en het is niet langer beangstigend voor u.

Liefde en relaties in 2018:

Het gezinsleven is zeer belangrijk voor de rat en 2018 zal na enige onrust weer wat orde brengen, denk hierbij aan het bijleggen van conflicten en toenadering zoeken bij ouders.
Door de wederkerende rust kunt u de balans eens opmaken en zien wat belangrijk is voor u en waar u aan moet werken.
Ook in uw liefdesrelaties zal 2018 een jaar worden waarin het een en ander duidelijk wordt.
U bent zeker van uzelf en weet wat u wilt, hier zullen consequenties aan verbonden zijn…

Financiën in 2018:

Ook in dit jaar staan de sterren gunstig voor u.
Het is wel zaak dat de rat zich bewust blijft van de risico’s die sommige uitgaven met zich mee brengen, wees daar alert op.
Waag gerust een gokje dit jaar maar doe het voor het spel en niet voor de winst.

Carrière in 2018:

2017 was een jaar waarin er enkele veranderingen hebben plaats gevonden in de carrière van de rat.
2018 borduurt verder op deze verandering en zorgt voor wat meer werkdruk.
De rat weet inmiddels hoe hier het beste mee omgegaan kan worden, waardoor deze verandering aan het eind van 2018 voor aangename verrassingen kan leiden..

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

Doordat het voor de rat roerige jaren zijn geweest, heeft de rat geleerd met veranderingen om te gaan.
Daardoor zal 2018 in het teken staan van zelfontwikkeling en zal het gebeuren dat veel mensen u om advies zullen vragen omdat zij weten dat de rat hier ervaring mee heeft.
Benut deze verworven kennis op de juiste manier en u zult zien dat het een positieve uitwerking op uw omgeving zal hebben.
Blijf bezig met lichamelijke activiteiten en zorg voor een innerlijke balans.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.