Chinese Jaarhoroscoop Slang 2018

de Slang 蛇

De slang is het zesde dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender.

Karaktereigenschappen volgens de Chinese astrologie: intelligent, sluw, mysterieus, actieve geest, zeer seksueel, artistiek, organisatorisch, bizar gevoel voor humor, instinctief, financieel geluk, maar ook onbetrouwbaar, niet punctueel (leven volgens het eigen klokje), jaloers, ontrouw (ook in vriendschappen).
Chinese Jaarhoroscoop Slang 2018

2017 was een jaar waarin de slang zich voornamelijk bezig hield met werk en geld.
2018 zal een geheel andere samenstelling hebben, gelukkig voor de slang die zich liever bezig houd met minder materiële zaken.
In de liefde zal er het een en ander veranderen in goede zin, u hebt meer oog en tijd voor de mensen waar u om geeft en dat zal ervoor zorgen dat de slang een positief jaar tegemoet gaat.

Financiën 2018:

Financieel zal het jaar 2018 geen problemen veroorzaken. U bent goed in staat uw broek omhoog te houden, en kan zelfs nog wat geld opzij zetten voor eventueel slechtere tijden.

Carrière in 2018:

Het gaat goed met de slang op het gebied van werk, u bent tevreden en wordt goed beloont voor uw inzet.
Het is waarschijnlijk dat u een extra stimulans zult krijgen door de komst van een nieuwe collega.
2018 is geen jaar waarin u op uw lauweren kunt gaan rusten, maar u geniet van uw werk en heeft volop energie.

Liefde en relaties in 2018:

Dit jaar heeft de slang behoefte aan liefde en diepgang. Het afgelopen jaar was een ongelukkig jaar op dat gebied.
U zult door de behoefte aan intimiteit meer geneigd zijn u kwetsbaarder op te stellen, iets wat de slang liever niet doet.
Doordat u behoefte heeft aan menselijk contact, staat u open voor anderen en krijgt u hiervoor een onverwacht begrip van iemand in uw werkomgeving.
De slang met een bestaande relatie zal merken dat uw kwetsbare opstelling een positief effect heeft op uw relatie en u voelt u hierdoor sterker staan in de maatschappij.
De single slang leert iemand kennen die een zeer belangrijke rol zal gaan spelen in de komende jaren.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.