Jaarhoroscoop 2018 Boogschutter
Horoscoop 2018

2017 was geen slecht jaar, er is schoonschip gemaakt op financieel gebied.
2018 staat voor de boogschutter in het teken van de liefde.
Sociale contacten en nieuwe vriendschappen zullen een grote rol spelen in 2018.

Liefde en relaties in 2018:

Zoals gezegd, 2018 wordt een jaar vol liefde en nieuwe vriendschappen.
U voelt zich ontspannen en vrij en dat straalt u uit naar de buitenwereld.
Er dient zich een speciale gelegenheid aan waarbij u een bijzonder persoon zult ontmoeten. Laat u in uw soms wat naïeve enthousiasme niet misleiden, dit kan u veel verdriet en teleurstelling schelen.
Geniet van de aandacht die u krijgt en geef deze positieve energie ook af aan uw omgeving.
Voor boogschutters met een vaste relatie is 2018 het perfecte jaar voor gezinsuitbreiding.
Voor de single boogschutter zal dit jaar een jaar worden waarin er gescoord kan worden in de liefde. Intense liefdesrelaties zullen een groot deel van uw leven beheersen….
Ga hier niet te ver in op, er zijn ook nog vrienden die graag contact met u houden!

Financieel 2018:

Op financieel gebied is het tij eindelijk gekeerd. Na een onstuimige periode van onzekerheid en stress wat betreft uw financiële situatie, is alles eindelijk weer onder controle.
Om dit zo te houden moet wel bewust bezig blijven met uw uitgaven.
U voelt zich goed en positief en dat lokt vaak uit tot impulsieve uitgaven. Doe dit niet, want daar zult u achteraf spijt van krijgen..

Carrière 2018:

Op het gebied van werk zal 2018 niet een jaar zijn van veel verandering voor u.
U geniet van uw stabiele situatie en vind het allemaal wel best op het werk.
Let op..blijf wel gemotiveerd en productief want er zijn kapers op de kust…

2018 is een jaar waarin u zichzelf de tijd gunt om te genieten van elke dag, zowel op het werk als privé.
Halverwege het jaar kan het zo zijn dat u een promotie door de neus geboord wordt en uw collega hiermee wegloopt, laat u niet deprimeren hierover en geniet van alle dingen zoals ze zijn, uw tijd komt nog wel..

Persoonlijke ontwikkeling:

Omdat 2018 een positief jaar is voor de boogschutter, grijpt u ook kansen die u het voorgaande jaar heeft laten schieten omdat uw hoofd er niet naar stond.
Denk daarbij aan een cursus die u graag wilt volgen of een rigoureuze verandering in uw interieur.
Doe dit niet aan het begin van 2018, u hebt een zwaar jaar achter de rug en het is belangrijk eerst even op adem te komen.

Kenmerken van de Boogschutter

Optimistisch en vrij
Joviaal en goedgehumeurd
Eerlijk en recht door zee
Intellectueel en filosofisch

Maar aan de andere kant…

Blind optimistisch en zorgeloos
Onverantwoordelijk en oppervlakkig
Tactloos en rusteloos

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter hebben een positieve kijk op het leven en zijn levenslustig, energiek, veelzijdig en avontuurlijk. Ze zijn dol op reizen, voornamelijk omdat hun geest altijd open staat om nieuwe zienswijzen te ontdekken. Ze zijn in wezen ambitieus en optimistisch en blijven dat ook – zelfs wanneer hun hoop in de kiem is gesmoord.
Omdat ze zo idealistisch van aard zijn, kunnen ze veel tegenslagen verwerken zonder er echt door aangedaan te worden. Ze zijn eervol, eerlijk, betrouwbaar, gul, oprecht en hebben een passie voor gerechtigdheid. Ze staan meestal aan de kant van de onderdrukten in de maatschappij. Ze zijn bereid om rebels te zijn en zullen vechten voor elk doel waar ze in geloven. Ze balanceren loyaliteit met onafhankelijkheid.

Mensen met als horoscoop Boogschutter zijn vaak bescheiden en religieus ingesteld, met een sterk moreel besef, al hebben ze wel de neiging om de door hun gevolgde de ethische codes en gebruiken in de verering van God te benadrukken in plaats van God Zelf. Vanuit een negatief perspectief gezegd betekent dit dat ze het rigide, liefdeloze, intolerante volgen van rituelen en conventies belangrijker vinden dan de waarheden die deze symboliseren of belichamen. Soms bewijzen ze lippendienst aan religies en politieke partijen waar ze niet langer in geloven omdat de uiterlijke vormen hen nog bevredigen, en ze kunnen makkelijk van geloof of politieke voorkeur veranderen als ze denken er zo op vooruit te gaan.

Ze hebben diepzinnige en open geesten die goed vooruit kunnen zien en kunnen oordelen, en het kunnen gevatte gesprekspartners zijn. Boogschutters vinden het heerlijk om nieuwe projecten op te zetten (het zijn uitstekende onderzoekers) en ze hebben de behoefte om opvattingen die nieuw voor hen zijn te begrijpen. Ze denken snel, zijn intuïtief en vaak origineel, maar ze zijn beter in aanpassen dan uitvinden en komen het best tot hun recht wanneer ze werken met collega’s die hun eigen persoonlijkheid aanvullen. Ze hebben een sterke wil en kunnen goed organiseren – een combinatie die hen het vermogen geeft om alle projecten die ze opzetten ook succesvol af te ronden. Hun gulheid wordt gebalanceerd door hun extreme voorzichtigheid wat geldzaken betreft.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.