Jaarhoroscoop 2018 Kreeft
Horoscoop 2018

De kreeft is iemand die het zichzelf niet altijd gemakkelijk maakt, u bent bereid hard te werken en veel tijd te besteden aan gezin en/of geliefde.
Dit is alleen mogelijk voor de kreeft als hier ook een beloning voor staat, als dit niet het geval is raakt de kreeft gedemotiveerd en zal er weinig vooruitgang geboekt worden.
2018 is het jaar waarin de kreeft ook eens aan zichzelf moet gaan denken, aan uw plaats in de maatschappij en in het gezin.
Op financieel gebied kunt u wellicht enige vooruitgang boeken door na te gaan wat belangrijk is voor u en uw wensen kenbaar te maken.

Liefde en relaties in 2018:

Doordat u veel tijd en energie steekt in uw geliefde en gezin wilt u hiervoor graag waardering, deze waardering krijgt u en dat doet u goed.
Single kreeften storten zich vol overgave op een prille relatie en dit zorgt voor een goede basis van een heftige gepassioneerde relatie.
De gesettelde kreeft kan rekenen op veel steun en liefde van zijn partner.
Uw vriendschappen worden versterkt door een onverwachte gebeurtenis in uw vriendenkring.

Financiën in 2018:

Doordat de kreeft veel tijd en moeite steekt in zijn/haar carrière wil de kreeft hiervoor waardering krijgen.
Geef aan wat uw wensen zijn en beargumenteer deze wensen, u weet wat u waard bent en vraagt om een beloning hiervoor.
Door op te komen voor uzelf boekt u financiële vooruitgang, denk hierbij aan een loonsverhoging of extra bonus.

Carrière in 2018:

Op het gebied van werk moet u opkomen voor uzelf.
U hebt lang genoeg laten zien wat u kunt en verlangt hiervoor waardering in de zin van geld.
Doordat u weet wat u waard bent en u dit goed kunt beargumenteren zult u zien dat u halverwege het jaar de gevraagde beloning krijgt.
U bent hier content mee en uw motivatie zal stijgen.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

U raapt de moed bij elkaar om te zeggen wat u vindt, uiteindelijk wordt deze moed beloond.
Hierdoor heeft de kreeft een overwinning behaald op zichzelf.
U voelt u goed en zelfverzekerd.
Denk in de maand mei eens aan het plannen van een reis naar een bijzondere bestemming.

Kenmerken van de Kreeft

Liefdevol en emotioneel
Fantasierijk en intuïtief
Voorzichtig en geslepen
Meevoelend en beschermend

Maar ook…

Humeurig en veranderlijk
Lichtgeraakt en overemotioneel
Afhankelijk en niet in staat los te laten

Mensen die geboren zijn met als horoscoop Kreeft, kunnen soms timide, verlegen en teruggetrokken overkomen, of soms zelfs saai voor mensen die hen niet begrijpen. Maar Kreeften hebben een rijk innerlijk leven en creatieve geest, waardoor het niet verbazend is dat veel beroemdheden Kreeft van horoscoop zijn.

Iemand met als horoscoop Kreeft is van nature ietwat conservatief en huiselijk ingesteld en ziet zijn of haar eigen nestje als een veilige basis. Thuis kan de Kreeft zich lekker terugtrekken en zijn of haar ouderlijke en verzorgende instincten kwijt.
Iemand met als horoscoop Kreeft zal een wat groter gezin dan ook erg aantrekkelijk vinden. En het huis van de Kreeft is ook bijna letterlijk een ‘nestje’, want qua inrichting houden Kreeften meestal van knusse en ietwat aparte of oosterse stijlen, al moeten het huis en de inrichting boven alles comfortabel zijn. Het is dan ook niet bedoeld om bezoekers te imponeren, maar moet vooral een prettige basis zijn voor het gezin.

Maar dat een Kreeft zich thuis op zijn gemak voelt, betekent niet dat een Kreeft niet sociaal kan zijn. Er is een tijd om sociaal te zijn en een tijd om alleen te zijn. Die schijnbare tegenstrijdigheid in hun natuur is juist typisch voor mensen met de horoscoop Kreeft.

Zo op het eerste gezicht kunnen ze indrukwekkend overkomen: onemotioneel, onwrikbaar, koppig, doelgericht, energetisch, sluw, intuïtief, wijs, en met een filosofische diepgang die grenst aan inspiratie. Maar wie de Kreeft beter leert kennen, ziet ook de andere, intiemere kant, die heel meevoelend en vriendelijk is voor andere mensen, zeker voor degenen van wie ze houden.
Mensen met als horoscoop Kreeft hebben een groot inlevingsvermogen. Ze kunnen zich eenvoudig inleven in situaties van anderen omdat ze een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven hebben. Maar de keerzijde is dat ze soms juist weer iets te verbeeldingsvol kunnen zijn en dan neigen ze naar dagdromerij, waarbij ze soms hun leven proberen om te smeden om aan een of ander romantisch ideaal te voldoen.

Kreeften zijn dol op kunst, literatuur en toneel, maar ook een goede film spreekt de Kreeft erg aan, waarbij ze helemaal op kunnen gaan en zich inleven in de actie en gevoelens van de personages. Om die reden vinden ze het vaak ook leuk om zelf te schrijven of toneel te spelen. Dankzij hun scherpe ogen en tong en gave voor mimiek kunnen ze hier zelfs erg succesvol in zijn, al moeten ze wel uitkijken niet té ver door te gaan in hun emoties en niet te overdrijven.

Mensen met als horoscoop Kreeft komen vaak heel nuchter over, maar vaak hebben ze juist een buitengewone interesse voor occulte en staan ze erg open voor paranormale invloeden.
In de Kreeft woedt altijd een soort innerlijke strijd: aan de ene kant hebben ze de behoefte om zich uit te drukken, maar aan de andere kant zijn ze heel terughoudend en willen ze zich het liefst terugtrekken. Een Kreeft die hier balans in kan vinden, kan bergen verzetten en anderen enorm inspireren, zeker jonge mensen.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.