Jaarhoroscoop 2018 Leeuw
Horoscoop 2018

De leeuw is een persoon voor wie liefde en romantiek zeer belangrijke aspecten van het leven zijn.
Ook dit jaar zal dit weer een zeer grote rol in uw leven gaan spelen.
2018 wordt wel een jaar waarin u op ander vlak weinig drastische veranderingen moet verwachten, maar zoals gezegd staat de liefde centraal en dat is voor de leeuw dan ook een ingrediënt om er dit jaar iets moois van te maken.

Liefde en relaties in 2018:

Voor de leeuw breekt er een vruchtbaar jaar aan op dit gebied.
Voor de gesettelde leeuw staat er een onverwachte mooie gebeurtenis te wachten in de maand juni.
Voor de single leeuw is het belangrijk de maand oktober in de gaten te houden, het zou wel eens zo kunnen zijn dat u eindelijk die ene bijzondere persoon tegen zal komen.

Financieel 2018:

2017 was een goed jaar voor de leeuw op het gebied van financiën.
Uw welvaart is gestegen en u heeft enkele goede investeringen gedaan.
2018 zal niet veel verandering brengen, maar wees alert op addertjes onder het gras.
Er is een onverwachte meevaller te verwachten rond halverwege de maand mei, denkt u hierbij aan een erfenis of een schenking van een goede vriend of familielid.

Carrière in 2018:

Het gaat goed met de leeuw op het gebied van werk, u bent tevreden en wordt goed beloont voor uw inzet.
Het is waarschijnlijk dat u een extra stimulans zult krijgen door de komst van een nieuwe collega.
2018 is geen jaar waarin u op uw luieren kunt gaan rusten, maar u geniet van uw werk en heeft volop energie.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

De leeuw voelt zich goed.
Door de positieve gebeurtenissen in de liefde kunt u volop genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.
U hebt een gevoel van tevredenheid en bent in staat eindelijk de puntjes op de i te zetten.
2018 is een goed jaar om eens goed tot uzelf te komen en te genieten van de mensen om u heen.

Kenmerken van de Leeuw

Gul en warmhartig
Creatief en enthousiast
Ruimdenkend en hartelijk
Trouw en liefdevol

Maar aan de andere kant…

Pompeus en neerbuigend
Bazig en bemoeiziek
Autoritair en onverdraagzaam

De Leeuw is het meest dominante, spontane, creatieve en extroverte teken van de hele dierenriem. Met hun grootse uitstraling en persoonlijkheid, zijn het de vorsten onder mensen, net zoals de leeuw de koning van het dierenrijk is. Ze zijn ambitieus, moedig, dominant, wilskrachtig, positief, onafhankelijk, zelfverzekerd.

Het woordje ‘twijfel’ komt niet voor in hun vocabulaire en ze hebben zichzelf goed onder controle. Het zijn geboren leiders die zich inzetten voor, of juist verzetten tegen, de status-quo. Ze zijn helemaal in hun element wanneer ze leiding geven, waarbij hun persoonlijke aantrekkingskracht en aangeboren hoffelijkheid hun ondergeschikten inspireert om trouw te zijn.
Mensen met als horoscoop Leeuw zijn ongecompliceerd en weten precies wat ze willen. Ze zullen al hun energie, creativiteit en wilskracht inzetten om hun zin te krijgen. Wie een Leeuw als leider heeft, weet waar hij aan toe is. Leeuwen denken en handelen grootser dan anderen normaal gesproken zouden durven. De ambitieusheid van hun plannetjes en idealisme schrikken hun volgelingen soms af, maar hun praktische koppigheid en vermogen om problemen bij de wortel aan te pakken, stelt degenen van hen afhankelijk zijn weer gerust. Als een Leeuw tegenspoed op zijn pad krijgt, gebruikt hij de situatie in zijn voordeel.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw zetten hun vermogens over het algemeen in voor het goede, want ze zijn zeer idealistisch, menslievend en goeddoend. Ze hebben een scherpe intelligentie en hebben een filosofisch, soms ook religieus, ingestelde geest. Degenen die godvruchtig zijn, kunnen heel koppig aan hun traditionele geloofsopvattingen en gebruiken vasthouden, maar ze bedoelen het goed.

Hun ondeugden kunnen net zo grandioos zijn als hun deugden, en een Leeuw die erg negatief in is gesteld, is een van de vervelendste mensen die je je maar kunt voorstellen. Ze zijn dan extreem arrogant, trots, hooghartig en opvliegend. Als ze jaloers zijn op hun rivalen, zullen ze er niet voor schromen om ze uit te schakelen met leugens en foefjes. Egocentrisme, graag gevleid willen worden, opschepperigheid, hoogdravendheid, pretentieusheid, grootheidswaanzin, en een intolerante neerbuigendheid naar hun ondergeschikten toe (aan wie ze toch kleine details van hun grootste plannen zullen delegeren) zijn typische negatieve trekjes van het sterrenbeeld Leeuw. En ze deinzen er ook niet voor terug om buitensporig veel te lenen als ze denken dat het nodig is in een bepaalde situatie.

Voeg daar nog een passie voor luxe, een honger naar macht, ongebreidelde seksuele lust en emotionele uitspattingen aan toe, en het resultaat is een karakter waar niemand iets mee te maken wil hebben, zowel in het algemeen als in de liefde. Maar hoogmoed komt voor de val, en hun teugelloze onstuimigheid zal ze snel naar beneden trekken. Gelukkig is een Leeuw maar zelden zo ongedisciplineerd om erg veel toe te geven aan deze ondeugden, en hun neigingen worden meestal gebalanceerd door een aangeboren wijsheid. Degenen onder het Sterrenbeeld Leeuw die er wel last van hebben, hebben meestal ook de benodigde intelligentie om er actief en bewust aan te werken.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.