Jaarhoroscoop 2018 Maagd
Horoscoop 2018

2017 was een jaar waarin de maagd zich voornamelijk bezig hield met werk en geld.
2018 zal een geheel andere samenstelling hebben, gelukkig voor de maagd die zich liever bezig houd met minder materiële zaken.
In de liefde zal er het een en ander veranderen in goede zin, u hebt meer oog en tijd voor de mensen waar u om geeft en dat zal ervoor zorgen dat de maagd een positief jaar tegemoet gaat.

Financiën 2018:

Financieel zal het jaar 2018 geen problemen veroorzaken. U bent goed in staat uw broek omhoog te houden, en kan zelfs nog wat geld opzij zetten voor eventueel slechtere tijden.

Carrière in 2018:

Het gaat goed met de maagd op het gebied van werk, u bent tevreden en wordt goed beloont voor uw inzet.
Het is waarschijnlijk dat u een extra stimulans zult krijgen door de komst van een nieuwe collega.
2018 is geen jaar waarin u op uw lauweren kunt gaan rusten, maar u geniet van uw werk en heeft volop energie.

Liefde en relaties in 2018:

Dit jaar heeft de maagd behoefte aan liefde en diepgang. Het afgelopen jaar was een ongelukkig jaar op dat gebied.
U zult door de behoefte aan intimiteit meer geneigd zijn u kwetsbaarder op te stellen, iets wat de maagd liever niet doet.
Doordat u behoefte heeft aan menselijk contact, staat u open voor anderen en krijgt u hiervoor een onverwacht begrip van iemand in uw werkomgeving.
De maagd met een bestaande relatie zal merken dat uw kwetsbare opstelling een positief effect heeft op uw relatie en u voelt u hierdoor sterker staan in de maatschappij.
De single maagd leert iemand kennen die een zeer belangrijke rol zal gaan spelen in de komende jaren.

Kenmerken van de Maagd

Verlegen en bescheiden
Betrouwbaar en nauwkeurig
IJverig en praktisch
Analytisch en intelligent

Maar ook…

Zorgelijk en pietluttig
Overdreven hardvochtig en kritisch
Conservatief en perfectionistisch

Als enige teken in de dierenriem wordt het sterrenbeeld Maagd vertegenwoordigd door een vrouw. Soms wordt ze afgebeeld als een lieflijk en onschuldig meisje, maar soms ook als een intelligente maar betweterige oud-vrijster. Dat laatste komt omdat mensen met als horoscoop Maagd zo precies en verfijnd zijn en erg gesteld zijn op reinheid, hygiëne, opgeruimdheid, conventionaliteit en een aristocratische gereserveerdheid uitstralen.

Mensen met als horoscoop Maagd zijn vaak sluw, kritisch, observerend, oordeelkundig, geduldig en neigen naar conservatisme. Ze kunnen nogal kil overkomen omdat ze de neiging hebben hun aangeboren vriendelijkheid te onderdrukken door negatieve ervaringen. Het nadeel hiervan kan zijn ze niet snel nieuwe vriendschappen aangaan of een bepaalde afstandelijkheid houden in vriendschappen.
Maar schijn bedriegt, want onder hun uiterlijke kilheid schuilt bij mensen met de horoscoop Maagd juist een overvloed aan emoties. Het punt is juist dat ze deze niet graag aan mensen tonen omdat ze anderen niet zo vertrouwen of bang zijn teveel van zichzelf te onthullen. Ze zijn zich helaas veel te bewust van bepaalde tekortkomingen van zichzelf. Het gevolg is dan dat ze extra hun best om deze tekortkomingen te overkomen. Ze maken zich juist erg veel zorgen over anderen en leven erg met anderen mee, maar verbergen dat onder een dekmantel van nuchterheid en een stille afstandelijkheid. Stille wateren hebben diepe gronden!

In positieve zin komt de Maagd pretentieloos, vrolijk en meegaand over, en zijn ze erg gevat, verstandig, discreet, wijs en welbespraakt. Ze hebben een scherp inzicht in andermans problemen en komen met verbazingwekkend praktische tips om die problemen op te lossen. Met hun eigen problemen hebben mensen van het sterrenbeeld Maagd helaas wat meer moeite, maar dat vermogen groeit met de jaren.

De Maagd heeft een zekere charme, charisma en waardigheid. Ook mannelijke Maagden kunnen hierdoor soms wat vrouwelijk overkomen. Mensen met als horoscoop Maagd hebben ook een sterk gevoel voor mode, waardoor ze vaak trendsetters zullen zijn.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.