Jaarhoroscoop 2018 Ram
Horoscoop 2018

Ook dit jaar staat in het teken van ingrijpende veranderingen, niet zo sterk als afgelopen jaren maar toch wel degelijk belangrijk.
U weet inmiddels om te gaan met dit soort veranderingen en het is niet langer beangstigend voor u.

Liefde en relaties in 2018:

Het gezinsleven is zeer belangrijk voor de ram en 2018 zal na enige onrust weer wat orde brengen, denk hierbij aan het bijleggen van conflicten en toenadering zoeken bij ouders.
Door de wederkerende rust kunt u de balans eens opmaken en zien wat belangrijk is voor u en waar u aan moet werken.
Ook in uw liefdesrelaties zal 2018 een jaar worden waarin het een en ander duidelijk wordt.
U bent zeker van uzelf en weet wat u wilt, hier zullen consequenties aan verbonden zijn…

Financiën in 2018:

Ook in dit jaar staan de sterren gunstig voor u.
Het is wel zaak dat de ram zich bewust blijft van de risico’s die sommige uitgaven met zich mee brengen, wees daar alert op.
Waag gerust een gokje dit jaar maar doe het voor het spel en niet voor de winst.

Carrière in 2018:

2017 was een jaar waarin er enkele veranderingen hebben plaats gevonden in de carrière van de ram.
2018 borduurt verder op deze verandering en zorgt voor wat meer werkdruk.
De ram weet inmiddels hoe hier het beste mee omgegaan kan worden, waardoor deze verandering aan het eind van 2018 voor aangename verrassingen kan leiden..

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

Doordat het voor de ram roerige jaren zijn geweest, heeft de ram geleerd met veranderingen om te gaan.
Daardoor zal 2018 in het teken staan van zelfontwikkeling en zal het gebeuren dat veel mensen u om advies zullen vragen omdat zij weten dat de ram hier ervaring mee heeft.
Benut deze verworven kennis op de juiste manier en u zult zien dat het een positieve uitwerking op uw omgeving zal hebben.
Blijf bezig met lichamelijke activiteiten en zorg voor een innerlijke balans.

Kenmerken van de Ram

Avontuurlijk en energiek
Innovatief en moedig
Enthousiast en zelfverzekerd
Dynamisch en vlug van begrip

Maar aan de andere kant…

Zelfzuchtig en opvliegend
Impulsief en ongeduldig
Overmoedig en roekeloos

Vooral de jonge Ram is avontuurlijk, ambitieus, impulsief, enthousiast en barst van de energie. De Ram is zowel in gedachten als daden een pionier; hij staat open voor nieuwe ideeën en houdt van vrijheid. Mensen met als horoscoop Ram staan open voor uitdagingen en zullen zich niet snel van hun doel laten afleiden – behalve door hun eigen ongeduld, dat zo nu en dan de kop op zal steken als ze niet snel genoeg resultaat zien.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Ram zijn moedige leiders die zich oprecht bekommeren om degenen over wie ze de leiding hebben. Omdat ze zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, zullen ze niet snel hun ondergeschikten misbruiken om hun eigen doelen te bereiken. Het zijn geen goede volgers omdat ze nogal graag zelf de touwtjes in handen hebben. Zijn ze het niet eens met bepaalde instructies of kunnen ze niet inzien waarom die worden opgelegd, dan zullen ze zich hier sterk tegen verzetten.

Ze zijn druk met zichzelf bezig, zowel positief als negatief. Ze zijn onafhankelijk maar ook egocentrisch (soms) en besteden veel aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling en lichamelijk welzijn. Hun immense energie maakt hen agressief en rusteloos, soms zelfs een beetje twistziek, koppig en opvliegerig. Ook hebben ze vaak korte teentjes en als ze vinden dat iemand ze iets heeft misdaan, kunnen ze daar lang boos over blijven.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.