Jaarhoroscoop 2018 Schorpioen
Horoscoop 2018

Voor de schorpioen is het leven de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt.
Ook 2018 voorspelt enige turbulentie op alle gebieden. Voor de schorpioen die bekend staat als piekeraar is het lastig om te gaan met veranderingen, maar laat dit een belangrijke les zijn voor u.
Het is belangrijk dat de schorpioen zich niet onder laat sneeuwen en alles zo rustig en nuchter mogelijk bekijkt..

Liefde en relaties in 2018:

In 2017 is er het een en ander veranderd in uw thuissituatie, dit kan zijn door het overlijden van een dierbaar familielid of door de geboorte van een nieuw familielid of ruzie met zussen of broers.
2018 wordt het jaar om de oude strijdbijl te begraven, zeker als het om uw naasten gaat! Het is de moeite niet waard hier eeuwig mee bezig te blijven.
Sta open voor meningen en leer dit een plaats te geven.
Qua vrienden zit het wel goed dit jaar, u wordt rond juli flink in de watten gelegd door een goede vriend, geniet van deze aandacht en vergeet niet hoe belangrijk sommige mensen voor u zijn.

Financieel 2018:

Financieel gezien zal het een en ander veranderen. Nadat u een korte periode wat onrustig zult zijn over de situatie, zal het achteraf blijken mee te vallen.
Uw partner kan u wellicht helpen hier wat grip op te krijgen.
Besteed uw tijd nuttig en blijf realistisch.

Carrière in 2018:

In je carrière gaat het in 2018 een jaar worden van grote stappen.
De afgelopen jaren heeft de schorpioen zich van zijn beste kant laten zien, maar niet teruggekregen waar de schorpioen behoefte aan had.
2018 is het jaar waarin u daar verandering in zult krijgen, denk aan veranderen van baan, een studie of een totaal andere functie.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

De schorpioen is spiritueel ingesteld en vooral dit jaar gaat het een belangrijke rol spelen.
U bent in staat om dit jaar uw gevoel een plaats te geven en een innerlijke rust voor uzelf te creëren.
Daardoor staat de schorpioen dit jaar sterk, u bent in staat dingen waar u niet gelukkig mee was in het afgelopen jaar aan te pakken en uw eigen weg te volgen.

Kenmerken van de Schorpioen

Wilskrachtig en vastberaden
Intuïtief en emotioneel
Gepassioneerd en doelgericht
Charismatisch en stimulerend

Maar ook…

Wrokkig en jaloers
Obsessief en compulsief
Koppig en gesloten

Mensen met als horoscoop Schorpioen zijn de meest diepzinnige, intense en krachtige persoonlijkheden van de dierenriem. Zelfs als ze aan de kalm en zelfbeheerst overkomen, kolkt er onder de rustige oppervlakte een ziedende emotionele energie. Een schorpioen is net een vulkaan onder een kalme zeeoppervlakte: je verwacht het niet, maar hij kan elk moment uitbarsten.
Onder de rustige, maar oplettende bedaardheid van het sterrenbeeld Schorpioen schuilt een ingehouden agressie, een immense kracht en magnetische intensiteit. Mensen met als horoscoop Schorpioen hebben een charismatische persoonlijkheid en bij sociale gelegenheden zijn ze aangenaam gezelschap en goede gesprekpartners die hoffelijk en gereserveerd, maar ook erg innemelijk en charmant. Vaak hebben Schorpioenen doordringende ogen die recht door je heen kijken, waar een gesprekspartner zich ontzettend naakt en weerloos kan voelen.

In het dagelijks leven lijken mensen met als horoscoop Schorpioen zich vaak afzijdig te houden van alle drukte. Maar wie een Schorpioen goed kent, weet dat de Schorpioen van oplettend en voorzichtig is. Schorpioenen hebben enorm veel zelfdiscipline en weten welke kwaliteiten hen onderscheiden van andere mensen en hoe ze die eigenschappen voor goede of slechte doeleinden kunnen gebruiken. Ze zijn erg volhardend, wilskrachtig en passievol, soms zo erg dat anderen kan overweldigen. Maar tegelijkertijd zijn ze erg gevoelig en worden ze makkelijk geraakt door hun emoties. Omdat ze zo gevoelig zijn en erg extreem zijn in hun voorkeuren en afkeuren, kunnen ze snel gekwetst of beledigd raken (meestal onterecht) en in woede uitbarsten. Dit uit zich vervolgens in negatieve uitspraken of handelingen, met als gevolg dat ze zich vijanden voor het leven maken. De Schorpioen is bovendien te koppig om een eenmaal geveld oordeel weer te laten varen.

Mensen die van horoscoop Schorpioen zijn, kunnen vaak niet met collega’s overweg en zijn zelfs geneigd tot botheid. Is de Schorpioen op zijn teentjes getrapt, dan kan hun wraakzuchtigheid zich ook uiten in opzettelijke wreedheid. Ze zijn erg veeleisend en kunnen andermans tekortkomingen maar moeilijk vergeven. En dat terwijl ze zich vaak niet bewust zijn van hun eigen tekortkomingen!
Maar mag een Schorpioen je eenmaal graag, dan heb je een goede vriend. Sommige Schorpioenen hebben de neiging om vrienden te dumpen zodra ze niet meer nuttig zijn, maar een ontwikkelde Schorpioen zal zich hiervan bewust zijn en boven kunnen verheffen.

Gelukkig wordt het sterke redeneringsvermogen van de Schorpioen gebalanceerd door hun voorstellingsvermogen en intuïtie. Dankzij deze geschenken kan de Schorpioen veel dieper dan anderen doordringen tot de kern van allerlei kwesties. Ze hebben meer kans om genieën te worden dan andere sterrentekens. Maar daar staat tegenover dat deze charismatische persoonlijkheden ook snel kunnen afzinken tot corruptheid als ze voor het verkeerde pad kiezen.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.