Jaarhoroscoop 2018 Stier
Horoscoop 2018

Voor de stier wordt 2018 een jaar waarin er geoogst kan worden.
In de liefde en financiën krijgt u eindelijk uw investeringen terug.
De stier zal zich dit jaar aangetrokken voelen tot spirituele activiteiten en mystiek.

Liefde en relaties in 2018:

In uw huidige relaties zal alles een beetje hetzelfde blijven, dit is niet erg, de stier is tevreden hiermee.
Gesettelde stieren zullen bij hun partner blijven, en single stieren blijven waarschijnlijk single.
Door uw interesse in de spirituele kant van het leven kunt u uw partner beter begrijpen waardoor er een hechte band zal ontstaan.
De stier zal een stabiel en prettig jaar tegemoet gaan in de liefde en in vriendschappen.

Financiën in 2018:

Zoals gezegd zal dit jaar een jaar zijn om te oogsten.
De stier heeft flink wat investeringen gedaan waar nu het rendement van zichtbaar wordt.
Deze ontwikkelingen stimuleren u om u verder te ontwikkelen en eens iets nieuws te proberen, denk hierbij aan beleggingen of andere zakelijke investeringen.

Carrière in 2018:

De stier houdt zich in 2018 meer bezig met de spirituele kant van het leven waardoor u uw carrière even wat minder belangrijk vindt.
De stier moet dit jaar niet rekenen op veel veranderingen op het werk. Wel dient zich een nieuwe collega aan waarmee u in de loop van 2018 een hechte band zult krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

De stier houdt zich bezig met nieuwe materie op het gebied van spiritualisme.
Dit zorgt ervoor dat de stier meer van het leven leert genieten en begrijpt wat voor hem/haar het belangrijkst is in het leven.
U geniet van kleine alledaagse dingen en wordt daardoor een bemind persoon.

Kenmerken van de Stier

Geduldig en betrouwbaar
Warmhartig en liefdevol
Volhardend en vastberaden
Vreedzaam en houdt van veiligheid

Maar aan de andere kant…

Jaloers en bezitterig
Rancuneus en koppig
Genotzuchtig en hebzuchtig

Typische eigenschappen van het sterrenbeeld Stier zijn betrouwbaarheid, doelgerichtheid, extreme toewijding en een sterke wilskracht. Niemand zal hen ooit berijden, maar als ze een leider vertrouwen, zullen ze hem gewillig en trouw volgen. Ze zijn stabiel, evenwichtig en het zijn conservatieve, goede, ordelievende burgers die van vrede houden en de beste kwaliteiten van de bourgeoisie in zich hebben.
Ze hechten veel waarde aan geld en bezittingen. Daarom zijn ze vaak doodsbang om schulden op te bouwen en zullen ze er alles aan doen om de veiligheid van de status-quo in stand te houden. Ze niet dus ook niet bepaald dol op verandering.

Mentaal gezien hebben ze een scherpe geest en zijn ze vaak meer praktisch dan intellectueel ingesteld. Maar omdat ze graag geaccepteerde en betrouwbare ervaringspatronen volgen, hebben ze de neiging om onwrikbaar te zijn in hun overtuigingen. Qua karakter zijn ze gewoonlijk betrouwbaar, trouw, voorzichtig, rechtvaardig, stabiel en laten ze zich niet van hun stuk brengen door moeilijkheden.
Heel af en toe kan iemand met als horoscoop Stier koppig en onuitstaanbaar overtuigd van zijn eigen goedheid zijn, en ze kunnen ook onorigineel, star, ultraconservatief, twistziek en klaagziek zijn en zwelgen in zelfmedelijden. Als ze vinden dat iemand hen heeft gekwetst, kunnen ze lang een wrok koesteren en blijven vasthouden aan de pijn die dit heeft veroorzaakt. En of ze nu positief of negatief ingesteld zijn, iemand moet hun ego zo nu en dan even strelen met een ‘goed gedaan!’-tje.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.