Jaarhoroscoop 2018 Tweelingen
Horoscoop 2018

De ontwikkelingen van 2017 zetten zich ook in 2018 voort.
Op financieel gebied zal het een en ander veranderen in positieve zin, ook op het gebied van uw carrière valt dit binnen de verwachtingen.
Uw liefdesleven en vriendschappen zullen meer aandacht nodig hebben in 2018.

Liefde en relaties in 2018:

2017 was een jaar waarin uw werk prioriteit had waardoor uw liefdesleven op een lager pitje is gezet.
2018 wordt een jaar voor de tweelingen om meer te beseffen hoe belangrijk uw geliefde voor u is, neem het niet allemaal voor lief tweeling.
Single tweelingen hebben behoefte aan een relatie met diepgang en zullen er waarschijnlijk niet in slagen deze diepgang te vinden in hun nieuwe liefde.
Het is alles of niets bij de tweelingen, waardoor het waarschijnlijk zal resulteren in het verbreken van een prille relatie.
Niet getreurd hierom, u hebt genoeg vrienden om u heen waarbij u de diepgang wel kunt vinden.

Financiën in 2018:

Op financieel gebied zal het een en ander gaan veranderen in het voorjaar van 2018.
U krijgt eindelijk die promotie waar u zo hard voor heeft gewerkt en daaruit vloeit een verbetering in salaris op.
U bent in staat uw geld op een goede manier te besteden en dat zorgt voor een stukje rust.

Carrière in 2018:

2018 is dus het jaar waarin de tweelingen gepromoveerd zal worden, daardoor wordt uw werk een stuk interessanter voor u.
U leert nieuwe ontwikkelingen tot stand te brengen en wordt alom geprezen hiervoor.
Kortom, met uw carrière zit het goed in 2018.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

Doordat het op uw werk voorspoedig gaat heeft u meer energie.
Uw geliefde wordt hierdoor belangrijker voor u en u maakt halverwege het jaar een beslissing die de rest van uw leven belangrijk zal zijn, denk hierbij aan gezinsplanning of huwelijk.

Kenmerken van Tweelingen

Past zich makkelijk aan en is veranderlijk
Openhartig en gevat
Intellectueel en welsprekend
Jeugdig en levendig

Maar aan de andere kant…

Nerveus en gespannen
Oppervlakkig en inconsistent
Sluw en te nieuwsgierig

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Tweelingen hebben een tweeledige persoonlijkheid, zijn complex, tegenstrijdig en moeilijk te definiëren. Het positieve hiervan is dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen, maar aan de andere kant hebben ze hierdoor twee aangezichten en zijn ze wispelturig. Het sterrenbeeld Tweelingen is verbonden met Mercurius, de planeet van de kindertijd en de jeugd, en degenen die hieronder vallen hebben daardoor ook de deugden en ondeugden die zo typisch zijn aan jonge mensen.

Wanneer ze goed bezig zijn, zijn ze bijzonder aantrekkelijk; maar wanneer ze slecht bezig zijn, zijn ze nog erger omdat het zulke ontzettende charmeurs zijn. Net als kinderen zijn ze levendig en gelukkig – als de omstandigheden tenminste goed zijn – of zijn ze egocentrisch, fantasierijk en rusteloos. Ze houden van nieuwe activiteiten, maar ze zijn niet in staat om ze vol te houden, omdat ze constant nieuwe interesses nodig hebben. Ze fladderen van project naar project als een vlinder die van bloem naar bloem danst. Voor hen is het leven één groot spel dat altijd frisse wendingen moet hebben en altijd nieuwe stimulansen moet bieden. Zwaar werk en routine zijn dus taboe. Tweelingen hebben ook de neiging om halverwege de race van paard te wisselen. Het is daarom moeilijk voor ze om een beslissing te nemen, en nog moeilijker zich daar aan te houden.

De goede kwaliteiten van mensen van het sterrenbeeld Tweelingen zijn heel aantrekkelijk en gaan ze goed af. Ze zijn hartelijk, hoffelijk, vriendelijk, gul en attent voor de armen en degenen in nood, maar wel op voorwaarde dat hun eigen leven en gemakken niet verstoord worden door het uiten van deze eigenschappen. Ze leren al snel hoe ze gebruik kunnen maken van hun uiterlijke schoonheid, en wanneer ze iets willen bereiken, zullen ze al hun wapens inzitten: liegen, zich onder dingen uitlullen en anderen de schuld geven. En omdat ze zo charmant zijn, slikken hun tegenstanders het al snel als zoete koek. Tijdens hun betere momenten trachten ze wel om eerlijk en oprecht te zijn, maar eigenbelang is bijna altijd de beslissende factor. Als het ze niet mee zit, eisen ze aandacht en bewondering, en eisen ze dat mensen hun tijd, energie en geld aan hen besteden. Doen ze dat niet, dan is een woedeaanval al snel het gevolg.

Mensen van het sterrenbeeld Tweelingen zijn net kameleons die alle veranderingen in hun omgeving reflecteren, en ze kunnen pessimistisch, nors, tegendraads, materialistisch en zelfzuchtig worden als ze een moeilijke periode doormaken. Als het ze echt flink tegen zit, kunnen ze hun wilskracht zelfs volledig verliezen. Ze kunnen dan onzeker van zichzelf worden en zijn dan teruggetrokken of veranderen juist in nerveuze en prikkelbare tobbers, die nors, ontevreden, hard en lichtgeraakt zijn. Hoe langer ze moeten vechten, hoe zelfzuchtiger ze worden. Aan de andere kant kan hun veelzijdigheid ervoor zorgen dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen, al passen ze zich alleen maar aan de wereld om zich heen te kunnen manipuleren met hun aangeboren scherpzinnigheid en intelligentie.

De meeste mensen van het sterrenbeeld Tweelingen hebben een scherpe, intuïtieve en soms briljante intelligentie, en ze zijn dol op hersenkrakers. Maar ook al kan hun concentratie wel even heel intens zijn, raken ze toch snel afgeleid door andere interessantheden. Hun mentale behendigheid en energie zorgen ervoor dat ze al van kleins af aan een enorme kennislust hebben, al vinden ze het niet leuk om moeite te doen om dingen te leren. Ze hebben totaal geen moeite met dingen waar intelligentie en mentale behendigheid voor nodig zijn, en vaak zijn ze ook heel handig. Ze hebben een zeer analytische geest en soms kunnen ze hierdoor zo goed beide kanten van een situatie door zien, dat ze onzeker worden en het moeilijk vinden om beslissingen te nemen.
Maar hun intelligentie kan heel goed gebruikt worden om de dualiteit van hun natuur te beheersen en te verenigen tot een zeer efficiënt geheel. Wanneer ze voor moeilijkheden komen te staan, hebben ze te weinig doorzettingsvermogen om over een probleem te piekeren tot ze een oplossing hebben gevonden. Ze vragen liever om advies van anderen. In hun intellectuele activiteiten lopen ze het risico om dilettanten te worden, waarbij ze zichzelf verliezen in een overvloed aan projecten, die ze volgen tot ze te moeilijk worden.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.