Jaarhoroscoop 2018 Vissen
Horoscoop 2018

2017 was geen gelukkig jaar voor de vissen wat betreft liefde en vriendschap.
Op financieel gebied ging het de vissen echter wel voor de wind.
2018 zal het jaar worden waarin de rollen wel eens omgedraaid kunnen worden voor de onoplettende vis.

Liefde en relaties in 2018;

Let op vissen! 2018 is het jaar dat u veel tijd en liefde zal moeten steken in uw in 2017 opgebouwde relaties.
Het is geen jaar waarin alles vanzelf zal gaan op dit gebied, u kunt dus niet achterover gaan leunen en alles voor lief nemen.. anders zult u bedrogen uitkomen.

Vrijgezelle vissen lopen de kans de ‘ware’ tegen het lijf te lopen, steek energie in deze ontmoeting en koester deze.
Gesettelde vissen krijgen de kans hun relatie nog sterker te maken, maar ook dit zal niet zonder enige investering en moeite gaan, werk er dus aan vis!

Financiën in 2018

Op financieel gebied zal het voor u een stuk minder lastig worden.
U hebt het afgelopen jaar veel geïnvesteerd en in 2018 plukt u hier de vruchten van, geniet hiervan maar ga er zorgvuldig mee om.
U zult in 2018 een financiële meevaller hebben, wees verstandig met uitgeven en denk hierbij ook aan uw omgeving.

Carrière in 2018:

Financieel gaat het prima, dit heeft u te danken aan uw getoonde inzet en motivatie op het werk.
U hebt in 2018 een reële kans op promotie en die verdient u.
2018 zal ook enige veranderingen op de werkvloer brengen, denk daarbij aan vertrekkende collega’s en reorganisatie.
Dit kan enige schommelingen veroorzaken in uw stabiele situatie maar wees niet bang, u zult buiten schot blijven.

Persoonlijke ontwikkeling:

Zoals gezegd zal dit jaar een zwaar jaar worden voor de vissen wat betreft relaties.
U zult meer stil moeten staan bij uw gevoel ten opzichte van hechte vriendschappen. Is het de investering waard voor u om deze vriendschappen te behouden?
Op emotioneel gebied zal 2018 u verrijken, en u zult zich sterk en onafhankelijk voelen.
Sta wel open voor kritiek, hier wordt u uiteindelijk alleen sterker van.

Kijk wel uit voor mensen die van uw welvaart willen profiteren, wees niet te naïef en blijf realistisch hierin.
2018 zal een positief einde hebben waarin u sterker en zelfbewuster zult zijn.
Het wordt wel een jaar waarin er geïnvesteerd zal moeten worden.

Kenmerken van de Vis

Fantasierijk en gevoelig
Meedogend en aardig
Onzelfzuchtig en onwerelds
Intuïtief en sympathiek

Maar aan de andere kant…

Escapistisch en idealistisch
Geheimzinnig en vaag
Zwakke wil en makkelijk te misleiden

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld Vissen hebben een vriendelijke, geduldige en meegaande natuur. Ze hebben veel gulle kwaliteiten en zijn aardig, goedgehumeurd en mededogend. Ze kunnen de gevoelens van de mensen om zich heen goed aanvoelen en reageren met veel sympathie en tact op het lijden dat ze zien. Ze zijn terecht heel populair bij verschillende soorten mensen, voornamelijk vanwege hun relaxete, hartelijke en onderdanige natuur, waardoor ze sterkere en uitbundigere persoonlijkheden niet bedreigen of uitdagen.

Mensen met als horoscoop Vissen aanvaarden de mensen en omstandigheden om zich heen in plaats van dat ze proberen die aan te passen aan zichzelf, en ze wachten geduldig tot problemen zichzelf oplossen in plaats van dat ze moeite doen om ze op te lossen. Ze zijn eerder druk bezig met de problemen van anderen dan hun eigen problemen.

Mensen onder het sterrenbeeld Vissen zijn van nature zo transcendentaal dat het soms niet praktisch voor hen is om in de wereld zoals ze is te leven. Ze leven soms vanuit hun emoties in plaats van hun verstand, vanuit hun instinct in plaats van het intellect. Ze willen ook graag dat anderen inzien hoe creatief ze zijn. Ze hebben een hekel aan discipline en opgelegde beperkingen. Ze moeten absoluut geen negen-tot-vijf-leventje hebben. Ze rebelleren tegen conventies vanuit een diepe overtuiging, maar vaak hebben ze niet de energie of motivatie om echt tegen de gevestigde orde te vechten.
Vissen hebben de neiging om zich terug te trekken in een droomwereld. Maar als ze deze droomwereld uiten met hun aangeboren creatieve talenten, zullen ze hier veel bevrediging uit halen en kunnen ze er zelfs beroemd of rijk mee worden. Ze zijn ook heel veelzijdig en intuïtief, zijn vlug van begrip, observeren en luisteren goed, en staan open voor nieuwe ideeën en omgevingen. Als al deze factoren gecombineerd worden, kunnen ze leiden tot een opmerkelijke creativiteit in de literatuur, kunst en muziek.

Ze hebben ook een bijna mediumachtige gave, waardoor ze vaak het gevoel hebben dat hun inspiratie wordt toegefluisterd. Zelfs als ze zich niet creatief kunnen uiten, hebben ze een meer dan gemiddeld instinct en liefde voor schoonheid in kunst en de natuur. Ook hebben ze een heimelijke waardering voor luxe en plezier, en een verlangen voor nieuwe prikkelingen en reizen naar verre, exotische oorden.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.