Jaarhoroscoop 2018 Waterman
Horoscoop 2018

Het afgelopen jaar is een jaar geweest van veranderingen en teleurstellingen voor de waterman.
Het nieuwe jaar gaat voor meer stabiliteit zorgen. U vindt eindelijk rust in uw leven, zowel op het gebied van arbeid als in de liefde.
Toch is het jaar 2018 ook een jaar om te investeren. Steek energie in uw relatie of waag eens een gokje op financieel gebied.

Liefde en relaties in 2018:

2018 wordt een jaar dat in het teken zal staan van hechte vriendschappen en sterke liefdesrelaties.
2018 wordt het jaar voor u om de banden met vrienden en familie te versterken, u zult zien dat u door te geven veel zult terugkrijgen.
Voor single watermannen zal er een roerige tijd aanbreken halverwege het jaar, een ontmoeting zal u van de kaart brengen en uw leven positief beïnvloeden.
Dit jaar wordt een jaar waarin al bestaande relaties zich dieper zullen gaan wortelen en een gevoel van geborgenheid zullen geven.

Financieel 2018:

Uw situatie van het voorgaande jaar zal zich verder stabiliseren, waardoor u in staat bent dromen te verwezenlijken op het gebied van reizen en persoonlijke ontwikkeling.
Maar let op 2018 is wel een jaar waarin u niet te hard van stapel moet lopen met uw uitgaven, de situatie is stabiel en dat moet u proberen vast te houden.
2018 is wel het jaar om eens iets nieuws te proberen op financieel gebied, denk aan lange termijn investeringen, beleggen.

Carrière 2018:

De waterman staat aan de vooravond van een drastische verandering op het gebied van werk.
2018 is het jaar waarin u niet langer meegaat in de stroom waar u het afgelopen jaar in bent meegevoerd.
U heeft behoefte aan verandering, uitdaging en u voelt zich sterker dan ooit.
2018 is het jaar voor u om uw eigen weg te gaan en uw gevoel te volgen.
Het is tijd voor u om eindelijk die sprong in het diepe te nemen en de sleur van u af te werpen.
2018 zal een zeer vruchtbaar jaar worden waarin u uzelf terug zult vinden en in balans komt met werken en ontspanning.
Uw spiritualiteit speelt hierin een belangrijke rol. Houdt het getal 32 in de gaten, dit is uw geluksgetal dit jaar en zal steeds weer opduiken.

Persoonlijke ontwikkeling 2018:

Uiteraard is 2018 voor u het jaar van verandering, versterken van relaties,en het versterken van de band met u zelf.
Uw zelfvertrouwen is halverwege het jaar op zijn hoogtepunt, u weet wie u bent, staat sterk in het leven en weet wat u wilt.
Als u een studie wilt gaan volgen zal uw zelfverzekerdheid leiden tot een mooi resultaat.
Let wel op voor adviezen van anderen, zij kunnen u belemmeren in uw zelfontplooiing en onnodige onrust veroorzaken. Volg uw hart en luister naar uw eigen gevoel.

Kenmerken van de Waterman

Vriendelijk en humanitair
Eerlijk en trouw
Origineel en vindingrijk
Onafhankelijk en intellectueel

Maar aan de andere kant…

Eigenzinnig en weerbarstig
Dwars en onvoorspelbaar
Kil en onthecht

Watermannen hebben van nature sterke en aantrekkelijke karakters. Er zijn twee hoofdtypes: de eerste is de verlegen, zachte en geduldige Waterman en de andere is de uitbundige, levendige, exhibitionistische Waterman, die de diepte van hun persoonlijkheid verhullen onder een dekmantel van frivoliteit. Maar beide typen hebben een sterke wil en zijn op hun eigen manier erg krachtig.
Mensen met als horoscoop Waterman hebben vaak sterke overtuigingen, maar omdat ze de waarheid hoog in het vaandel hebben, zijn ze meestal eerlijk genoeg om zelfs van hun meest stellige mening te veranderen als er overtuigend bewijs is dat ze het bij het verkeerde eind hebben gehad. Ze hebben een brede visie die verschillende factoren samenbrengt in één geheel, en ze kunnen beide kanten van een kwestie zien zonder te twijfelen over welke kant ze moeten kiezen.

Daarom zijn ze onbevooroordeeld en tolerant tegenover andere zienswijzen. Dat komt omdat ze de redelijkheid van een argument kunnen inzien, zelfs als ze het niet voor zichzelf willen aanvaarden. Ze staan open voor de waarheid, ongeacht waar die waarheid vandaan komt, en ze zijn bereid om van iedereen te leren.

Beide typen zijn humaan, eerlijk, serieus, sympathiek, verfijnd, soms etherisch en idealistisch, al wordt deze laatste eigenschap getemperd door een bezonnen praktischheid. Ze zijn vlug van begrip, actief en volhardend zonder zelfassertief te zijn, en ze kunnen hun gedachten goed verwoorden met logica, bescheidenheid en een vleugje droge humor.

Ze zijn bijna altijd intelligent, kernachtig, duidelijk en logisch. Veel Watermannen hebben een sterke verbeeldingskracht en zijn paranormaal intuïtief. Het Aquarius-tijdperk, dat nu gaat beginnen, wordt dan ook zeer verwelkomd in paranormale kringen omdat de mensheid in deze tijd een grootse spirituele ontwaking zal ervaren. Filosofie en het spirituele kan voor sommige Watermannen gevaarlijk zijn, omdat ze daardoor tot een ‘ivoren toren’-bestaan gedreven kunnen worden, waarbij ze diep nadenken over abstracties die weinig relevant zijn voor het leven.

Maar aan de andere kunnen wetenschappelijk ingestelde Watermannen er gebaat bij zijn om hun wetenschappelijke overtuigingen te combineren met hun verlangen naar de universele erkenning van de broederschap van de mensheid, en om wetenschappelijk onderzoek te doen om hun filantropische idealen om de mensheid te dienen te vervullen. Wanneer ze door een dergelijk doel worden geïnspireerd, zijn ze tot zoveel devotie in staat, dat ze zichzelf helemaal kunnen uitputten of zelfs hun gezondheid kunnen schaden.

Beide typen moeten zich af en toe even terugtrekken en tijdelijk einzelgänger te worden. Ze zijn dol op gelegenheden om over diepgaande wijsheden na te denken of op meditatieretraites te gaan. Zelfs in hun omgang met anderen zijn ze extreem onafhankelijk en weigeren ze de massa te volgen. Ze hebben er een hekel aan wanneer anderen zich met hen bemoeien, hoe goed het ook bedoeld is, en zullen alleen hulp aanvaarden als ze het zélf willen. Ze hebben normaal gesproken goede smaak qua kunst, muziek en toneel en zullen ook talent hebben op het gebied van de schone kunsten, met name toneel.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.