Jaarhoroscoop 2018 Weegschaal
Horoscoop 2018

De weegschaal staat in 2018 weer volledig zijn mannetje, dit in tegenstelling tot 2017.
De weegschaal was eind 2017 wat rustig en ingetogen, maar 2018 staat in het teken van geluk en vrolijkheid.

Liefde en relaties in 2018:

De weegschaal zal het komende jaar bezig worden gehouden met kinderen, denk aan gezinsuitbreiding of een kind dat uw aandacht trekt en waar uw liefde naar uit gaat.
Ook zal zich een nieuwe vriendschap aandienen en ervoor zorgen dat u een kijkje neemt in een voor u nog onbekende wereld, wees niet bang, dit zal uw verbeeldingswereld verrijken en een aanwinst voor uw gehele leefsituatie zijn.

Financiën in 2018:

Nog altijd is het verstandig om ook in 2018 niet teveel te gaan speculeren, een gokje wagen kan, maar tart het lot niet teveel anders kan het lot zich tegen u keren.
Uw financiële situatie geeft u de mogelijkheid een investering te doen welke op lange termijn zeer gunstig uit kan pakken.

Carrière in 2018:

Hoewel u van nature de drang heeft om snel te presteren en daar snel voor te worden beloond, is het voor de weegschaal van belang wel in de gaten te houden dat dit niet zo werkt.
U moet zich volledig inzetten en geduld hebben.
Tegen het einde van het jaar zal zich een kans voordoen op het werk, benut deze kans en wees geduldig.

Persoonlijke ontwikkeling in 2018:

De weegschaal heeft het afgelopen jaar flink wat tijd aan uiterlijke verzorging besteed, u voelt u fit en u straalt uit dat u zowel fysiek als mentaal sterker bent dan ooit.
2018 is het jaar voor de weegschaal om die vervelende verslavingen aan de kant te zetten, dit heeft de meeste kans van slagen rond april.

Kenmerken van de Weegschaal

Diplomatisch en hoffelijk
Romantisch en charmant
Makkelijk in de omgang en sociaal
Idealistisch en vredelievend

Maar aan de andere kant…

Besluiteloos en veranderlijk
Goedgelovig en beïnvloedbaar
Flirterig en genotzuchtig

Het sterrenbeeld Weegschaal is het enige onbezielde teken van de zodiak; alle andere tekens vertegenwoordigen mensen of dieren. Veel moderne astrologen zien dit teken als het meest gewenste zodiakale type omdat het de zenit van het jaar vertegenwoordigt, het hoogtepunt van de seizoenen, wanneer de oogst van al het harde werk van de lente wordt binnengehaald.

Er hangt een zekere ontspannenheid in de lucht wanneer de mens geniet van de laatste zomerzon en de vruchten van zijn inspanning. Weegschalen behoren ook tot de meest beschaafde van de twaalf zodiakale persoonlijkheden en zien er vaak goed uit. Mensen met als horoscoop Weegschaal zijn elegant, charmant, hebben goede smaak, zijn van nature vriendelijk, zachtaardig, en ze houden van schoonheid, harmonie (zowel in muziek als sociale omgang) en het genot dat deze dingen brengen.
Ze hebben kunnen goed kritisch nadenken en kunnen een stapje terugnemen om onpartijdig te kijken naar complexe kwesties. Maar ze dulden geen tegenspraak van iemand die het niet met hen eens is, want wanneer ze eenmaal een conclusie hebben bereikt, zijn ze ook echt overtuigd van de waarheid ervan. Een van hun gebreken dat ze niet goed met kritiek kunnen omgaan en veel goedkeuring nodig hebben. Maar hun karakters zijn over het algemeen gebalanceerd, diplomatisch en zelfs getemperd.
Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Weegschaal kunnen de behoeften van anderen goed aanvoelen en hebben de gave – die zo nauwkeurig is dat het aan het helderziende grenst – om de emotionele behoeften van hun metgezellen te begrijpen en ze tegemoet te komen met hun eigen aangeboren optimisme. Als je even met een Weegschaal hebt gesproken, voel je je vanzelf weer beter. Het zijn hele sociale mensen. Ze verafschuwen wreedheid, hatelijkheid, vulgariteit en hebben een hekel aan conflicten tussen mensen, dus ze doen hun best om met iedereen om hen heen samen te werken en compromissen te sluiten. Hun ideaal is dat hun kennissenkring of zelfs de maatschappij in het algemeen op één lijn zitten en in harmonie leven.

Ze zijn eerder artistiek van geest dan intellectueel, al zijn ze meestal te bescheiden en gebalanceerd om te avant-garde te zijn bij hun artistieke ondernemingen. Ze hebben een goed waarnemings- en observatievermogen en dankzij vermogen om kritisch te denken – waarmee ze zowel hun eigen inspanningen als die van anderen goed kunnen beoordelen – werken ze vanuit integriteit.

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.