Rotterdamse horoscoop

De Rotterdamse horoscoop is opgesteld door de bekende Rotterdamse astrologen Bep en Aad de Jong. Speciaal voor deze horoscoop hebben ze heel de nacht naar de sterren lopen te liggen kijken voor ons en effe snel de horoscoop gemaakt voor hun stadsgenoten. Ga het dus gewoon effe lopen te liggen te lezen! 😉

Wil jij ook elke week jouw gratis gedetailleerde weekhoroscoop in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang de gratis weekhoroscoop elke week per e-mail.
Horoscoop voor de Rotterdamse Stier

Nou breek m’n klomp. De stier gaat vast wel weer ergens in de stront stappen als het zo doorgaat. Dat pleurisjong in de straat zal volgens de sterren ook wel weer gaan klooien. De bus rijdt wederom door alstie mot stoppen en het is kutweer. Blijven lachen Stiertje.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Waterman

Kolere. Het gaat verdomme eens mee lopen te zitten. Komende tijd zal je een lekker mokkel of een leuke gozert ontmoeten. Zo niet, dan niet. Of wel? Hoe dan ook, als ie zo doorgaat als nu met dat zuipen pleurt binnenkort je levert eruit. Effe dimmen dus, Waterventje.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Ram

Hoe vaak moet men het nog tegen je zeggen dat je je grote muil eens moet lopen te houden? Doe eens wat liever joh, tering. Die chagrijnige muil van je zal je zeker geen windeieren leggen. Binnenkort krijg ie vast en zeker een klap voor je smoel als ie zo door loopt te leggen te gaan.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Maagd

Je sterrenbeeld pas niet bij je onbehouwen geflirt met alles wat los en vastzit. De musse pleuren dood van ’t dak zo heet ben je. Als ie niet uitkijk dan loop ie komende tijd op je tandvlees. Kans is groot dat je wederom geen cent te makken heb volgens de sterren. Loop ook eens niet zo rond te leggen te draaien als een drol in een pispot.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Steenbok

Ze kenne beter over je lulle, als van je vreten. Iedereen heb weer wat te ouwetiefushoeren.  Qua gezondheid zal je wel weer aan de schijterij gaan.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Boogschutter

Krijg nou tieten. Je heb er komende tijd zin an. Alles gaat lekker, of niet dan? Je moet af en toe alleen effe wat minder lopen te zwammen. Oh ja, je stink uit je bek, doe er effe wat aan.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Schorpioen

Zo oud als de weg naar Kralingen is jouw gelul. Je lult 5 kwartier in een uur. Laat die brommert ook eens staan, Schorpioen, en neem effe wat vaker de benenwagen.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Kreeft

Je bent de komende tijd weer te lui om brand te roepen. Je godganse huishouwen is weer een zooitje. Ga de komende tijd ook effe wat vaker een bakkie doen bij die ouwe. Je kan ook beter je muil houwen als ze je op straat naroepen. Ga ook eens niet de heilige theresia uithangen als ie wat heb geflikt.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Vissen

Je krijgt waarschijnlijk de zak. Grote muil, dikke lip. Je ken ook beter effe uit je doppen kijken want ze rijen als debielen in de stad. Ergens in de Koopgoot zal je bijna op je muil gaan, dus let effe op waar je loopt te lopen.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Leeuw

Blij op je hoede als ie in buurt van de mart ben. Het zijn soms net aasgieren. De mensen om je heen zullen denken dat je in je nest gezeken heb, zo vroeg kom ie uit je nest.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Tweeling

Eet eens wat vaker je prakkie op, Tweeling. Je kan beter aftaaien als dat wijf van verderop je aan loopt te gapen anders kommie van een kouwe kermis thuis. Het kan zomaar wezen dat iemand een gers pakkie voor je laat bezorgen. Effe erbij blijven, dus, Tweeling.

 

Horoscoop voor de Rotterdamse Weegschaal

Het is als kakken zonder douwen zo makkelijk dat het gaat worden komende tijd, Weegschaal. Je steekt met kop en schotel boven de rest uit als het gaat om mazzel hebben, Weegschaal.